HIV

  Beställ innan 15:00

så skickar vi ordern idag!

Skickas anonymt

HIV test

 • Snabbtest
 • Mäter HIV 1 & 2
 • Svar inom 30 minuter
 • Svensk bruksanvisning
 • CE godkänd
 • 2-pack 469 kr 
 • 3-pack 569 kr 


269 SEK/st

Snabbtest - Enkelt och billigt med en hög noggrannhet


Om testet

Vårt HIV-test är ett 100% hemtest som ger resultatet omedelbart efter 10 minuter. Det är ett snabbtest för att kvalitativt detektera antikroppar mot HIV-1 och HIV-2 i blodet. Testet är både CE godkänt ISO-certifierat och har en specificitet på 99,8% och en sensitivitet på 99,9%. Testet är endast för professionellt bruk.


Känner du dig osäker - eller misstänker du att du är HIV-infekterad? Vänta inte, beställa ett HIV-test idag - var säker. Om du har deltagit i något som du tror kan ha stor infektionsrisk rekommenderar vi 3 tester. Testa ungefär 2-3 veckor efter infektionsrisk, nästa ca. 6-8 veckor efter infektion. Det sista testet ska tas ungefär 3 månader efter att du utsatts för infektion.


Fakta

Humant immunbrist virus (HIV) finns i två huvudtyper (HIV-1 och HIV-2) varav HIV-1 är den vanligaste. Därtill finns ett stort antal undergrupper/subtyper och rekombinanter.

HIV bryter långsamt ner kroppens immunförsvar. Sjukdomen AIDS uppstår när den HIV-infekterade personens immunförsvar är till den grad försvagat att kroppen inte längre kan bekämpa infektioner som en frisk individ inte blir sjuk av. Världshälsoorganisationen, WHO, uppskattar att det lever omkring 33 miljoner människor i världen smittade med HIV.

Ett stort problem är HIV-virusets enorma evolutionshastighet, dvs. att viruset förändras hela tiden. Det finns idag inget botemedel mot HIV utan endast läkemedel med bromsande effekt.


HIV-1 / HIV-2

Det finns två olika typer av HIV-virus och underliggande varianter. För de smittade kan skillnaderna i sjukdomsförloppet vara mycket beroende av det virus som angripit kroppen. De två HIV-1- och HIV-2-virustyperna är nära besläktade men skiljer sig åt i världen. HIV-1 har spridit sig över hela världen, medan HIV-2, som anses vara en mildare form, finns nästan uteslutande i Västafrika.


Användarinstruktioner

Gör så här:

 1. Rengör ditt finger med alkohol rengöringsservetten.
 2. Ta bort den runda skyddshatten på nålen och stick dig i fingertoppen och pressa fram lite blod.
 3. Sug upp 2-3 droppar blod med pipetten genom att föra pipettspetsen till blodytan. Kapillärkrafter kommer göra att blodet sugs upp i pipetten med automatik.
 4. Droppa 1 droppe blod i testkasettens brunn (S).
 5. Droppa därefter 1 droppe buffert.
 6. Vänta 15-30 minuter för att avläsa resultatet.


Resultat

Visar ditt test positivt utslag rekomenderar vi att du uppsöker läkare för vidare utredning.


FRAKT FR 29 KR


1-2 dagars leveranstid inom Sverige.

Order registrerad innan 15:00 skickas samma dag.

Levereras direkt i brevlådan.

Vi levererar även till närmsta postombud - 119kr.NÖJDA KUNDER


"Tog med mig testet på solsemestern. Min 4 årige son fick feber och svullna halsmandlar. Jag gjorde testet och fick positivt utslag. Bara att sätta sig i bilen och åka iväg 7 mil. Antibiotika skrevs ut av doktorn och min lille kille kunde bada igen 2 dagar senare. Riktigt bra trygghet och kommer alltid ha med mig testet i fortsättningen på mina semestrar."

Niklas E


"Snabb leverans! Beställde på onsdag förmiddag och fick testet dagen efter. Bra!"

Amanda L


"Test funkade riktigt bra. Behövde bara vänta 2 minuten innan resultat kom. Snabb leverans mycket bra!"

Louiz H

Camerix AB

Bankgiro 5269-8701

Organisationsnummer: 559136-6793

Sverige