Gonorré

  Beställ innan 15:00

så skickar vi ordern idag!

Skickas anonymt

Gonorrétest för män & kvinnor

  • Svar inom 10 minuter
  • Diskret förpackning
  • Hög klinisk noggrannhet
  • CE godkänt 
  • För professionellt bruk


179 SEK


Testa dig alltid för gonorré om du haft oskyddat sex

Om Gonorré Snabbtest

Vårat Gonorré test är ett snabbt test för att kvalitativt detektera gonorré-antigenet lokaliserat vid livmoderhalsen (kvinnligt) eller urinröret (manligt), vilket ger resultat efter 5- 10 minuter. Testet använder en antikropp som är specifikt för gonorré (neisseria gonorrhoeae). Noggrannheten är 99,1 % och ISO certifierat samt har dess prestanda utvärderats i klinisk prövning. Denna produkt är CE märkt för användning professionellt av vårdpersonal. Den är inte avsedd eller testad för hemmabruk.

Fakta om Gonorré

Gonorré är en könssjukdom orsakad av en bakterie som framför allt överförs genom vaginala och anala samlag. Oralsex kan också ge gonorré. Ju snabbare du får behandling desto mindre är risken att du överför gonorré till någon annan. Utan behandling kan du få svårt att bli gravid, eller få svårt att göra någon annan gravid.


Hur blir man smittad?

Genom samlag utan kondom då slemhinnorna kommer i kontakt med varandra. Det gäller även vid anala samlag och oralsex. Gonorré smittar inte genom handslag, bastubänk, kläder, handdukar eller toaletter. Vid förlossning kan barnet även smittas av mamman om hon har gonorréa med komplikationer som följd.


Symptom

De flesta, både män och kvinnor, som är infekterad med gonorré har inga symtom men kan ändå föra smittan vidare. Symtom, om de finns, kommer en till tre veckor efter smittan. Det vanligaste symtomet hos både män och kvinnor är att det svider när man kissar. Flytningar från urinröret/vaginan eller analöppning, värk eller svullnad i pungen, blödningar, smärta i nedre delen av magen samt ont vid samlag är andra symptom.


Anmälningsplikt

Gonorré är en av de könssjukdomar som är anmälningspliktig enligt Smittskyddslagen. 


Den generella rekommendationen är att alltid göra ett Gonorrétest om du haft oskyddat sex!


FRAKT FR 29 KR


1-2 dagars leveranstid inom Sverige.

Order registrerad innan 15:00 skickas samma dag.

Levereras direkt i brevlådan.

Vi levererar även till närmsta postombud - 119krNÖJDA KUNDER


"Tog med mig testet på solsemestern. Min 4 årige son fick feber och svullna halsmandlar. Jag gjorde testet och fick positivt utslag. Bara att sätta sig i bilen och åka iväg 7 mil. Antibiotika skrevs ut av doktorn och min lille kille kunde bada igen 2 dagar senare. Riktigt bra trygghet och kommer alltid ha med mig testet i fortsättningen på mina semestrar."

Niklas E


"Snabb leverans! Beställde på onsdag förmiddag och fick testet dagen efter. Bra!"

Amanda L


"Test funkade riktigt bra. Behövde bara vänta 2 minuten innan resultat kom. Snabb leverans mycket bra!"

Louiz H

Camerix AB

Bankgiro 5269-8701

Organisationsnummer: 559136-6793

Sverige