Leveransvillkor

Leveransvillkor

Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter.
Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Inga fraktavgifter tillämpas om ordervärdet överstiger 800kr.


Ångerrätt
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.
Du har inte ångerrätt om:
Du har använt produkten. Om produkten är defekt har du givetvis rätt att ångra dig.
När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.


Privat Policy
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post (order@dinatester.se).


Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel – då står vi för kostnaden. Övriga returer ska skickas som rekommenderat brev, du ska kunna uppvisa kvitto med spårningsnummer.
Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.


Leveranser
Leveranstiden är dagen efter på vardagar om beställning inkommit före 15.00. Varorna levereras av Postnord (direkt i brevlådan) eller DB Schenker (till ombud). Du väljer själv transportalternativ vid utcheckningen.


Betalningsmetoder
Kreditkort/Betalkort (via PayPal)

Välj PayPal och sedan ange det kreditkort/betalkort som du vill betala med och fyll i den obligatoriska informationen. Inga extra kostnader förutom ev. frakt tillkommer. När du gör din beställning godkänns ditt kort och du får ett mejl som bekräftar att beställningen är mottagen. Om ditt kort inte godkänns och inget belopp kan dras, visas ett meddelande på skärmen om att betalningen misslyckades. 

Tänk på att även om betalningen inte blev godkänd, reserverar vissa kortutgivare beloppet. Detta kan innebära att du inte kan använda det reserverade beloppet på ett tag. 

Hur säkert är det att handla med kort online?
Alla kortinnehavare måste godkännas av både kortutgivaren och oss, för största möjliga säkerhet och för att förhindra brott. Vi tar säkerheten på stort allvar, så vi lämnar inte ut någon information om dig till andra.


Swish
Swish är en mobil betaltjänst där du enkelt, snabbt och säkert kan överföra pengar. I ditt bekräftelsemail finns instruktioner om hur du swishar. Betala ditt köp med Swish genom att logga in på din Swish-app och uppge betalningsuppgifterna och swisha ordersumman till 1235694815 (Camerix AB). Kontrollera att de är korrekta. Köpet godkänner du med Mobilt BankID och du får därefter en betalningsbekräftelse på din mail. Pengarna dras från ditt anslutna konto.


Företagsuppgifter
Camerix AB, Vikingagatan 23, 21618 Limhamn


Kontakt
Order@dinatester.se