Om oss/FAQ

OM OSS

Bolagets historia

Dinatester grundades 2015.


Specialistkompetens

Grundaren till dinatester har en doktorsexamen i kemi och har forskat inom medicinsk teknologi i 11 år. In vitro assays och krommatografiska analyser är något vi har väldigt hög kompetens inom. Har du några frågor om våra tester så vänligen skicka en fråga till order@dinatester.se (märk frågan med "specialist" i titeln).


Vår Vision

Vår vision är att tillhandahålla snabbtester med hög kvalitet. Vi handlar direkt från grossist och kan på så vis hålla låga priser på våra tester. 


Kort leveranstid

Vi strävar efter att ha kortast möjliga leveranstid. Beställningar som läggs före 15:00 levereras efterföljande dag. Leveranserna transporteras med PostNord (skickas som brev) eller DB Schenker (hämtas hos närmsta ombud med spårning). Till företag och organisationer skickar vi som varubrev (postnord) med spårningsinformation.


Våra produkter

Våra produkter håller högsta kvalitet och är CE märkta (för professionellt bruk eller som självtest) enligt gällande regulatoriska krav. Produkterna är dessutom ISO 9001 certifierade (kvalitetsledningssystem). Testen ger enkla positiva eller negativa resultat i enlighet med de väsentliga kraven i det relevanta EG-direktivet 98/79 / EG om in vitro-diagnostisk medicinsk utrustning. För att minska miljöpåverkan skickas en del tester utan yttre kartongförpackning. All väsentlig information medföljer alltid produkten.Camerix AB

Docentgatan 1B

21552 Malmö

Sverige


KONTAKTA OSS

KONTAKTFORMULÄR

 
 
 
 
 

VÅRT LAGER

Vi har alla produkter på lager och kan på så vis hålla korta levereanstider.


FRÅGOR?

Skicka en fråga till oss på: order@dinatester.se


BRA SUPPORT

Vi finns alltid där för att svara på dina frågor.  Inom 24 timmar har du fått svar på din fråga.


VANLIGA FRÅGOR

01.  SKICKAR NI INTERNATIONELLT?


Ja, inom norden (Sverige, Danmark och Finland).


02.  VEM KONTAKTAR JAG OM JAG HAR FRÅGOR?


Har du frågor kontaktar du vår support på order@dinatester.se 


03.  HUR ÅNGRAR JAG EN ORDER?


Ångrar du dig efter att du lagt en order så emaila oss om detta snarast. Har vi inte hunnit skicka varan så tar vi bort ordern så fort vi får ditt meddelande.  Har  vi skickat iväg varan så går det inte att kancellera ordern och kunden får fullfölja köpet.


04.  HUR RETURNERAS EN VARA?


Du har öppet köp i 14 dagar . Kontakta order@dinatester.se om du vill returnera en vara.


05.  HUR LÅNG ÄR LEVERANSTIDEN?


Leveranstiden är 1-2 arbetsdagar. Ordrar som registreras innan kl 15:00 skickas samma dag, vilket innebär att du får varan dagen efter beställningen.


06.  VILKA BETALNINGSMETODER ACCEPTERAR NI?


Vi taremot swish och Paypal. För företag och organisationer kan vi fakturera. Skicka då till oss adress, organisationsnummer samt kontaktperson på order@dinatester.se så återkommer vi med offert.


07.  HUR LÅNG HÅLLBARHET HAR PRODUKTERNA?


Alla våra tester har 2 års hållbarhet från tillverkingsdatum tryckt på förpackningen vid förvaring mellan 2-30°C.  


08.  HUR SKICKAS PRODUKTEN?


Produkten skickas med Postnord (som brev) i ett vitt kuvert med bubbelplast invändigt för att skydda innehållet. Önskas leverans till närmsta ombud  väljer du detta alternativ vid utcheckningen. Paketet skickas då med DB Schenker och kostar 119 kr. Leveranstid 1-2 arbetsdagar.


09.  HUR LÄNGE SKA MAN VÄNTA FÖR ATT TESTET SKA GE UTSLAG?


För klamydia, gonorré och syfilis bör minst 10 dagar gått från tidpunkten du misstänker du blivit smittad. 


10.  UTEBLIVEN LEVERANS?


Kan du ha skrivit fel i adressfältet?

C/o ska användas som adresseringsuppgift framför namnet och adressen på den som ska ansvara för/ta hand om en försändelse och se till att den når den avsedda adressaten, det vill säga när person A ska ta hand om posten för person B då person B av någon anledning inte har möjlighet att ta emot den själv. Det kan till exempel röra sig om situationer då en huvudmans post ska gå till dennes god man, eller ett myndigt barn som ska ta hand om posten för sina åldrande föräldrar. Den som ska ta hand om posten anses då vara den förmedlande mottagaren av försändelsen. I dessa fall ska försändelsen adresseras på detta sätt:

Huvudman Huvudmansson
c/o God M. Godmansson
Åvägen 33
123 45 Staden


Vid leverans till postombud är det huvudman som hämtar ut paketet. 


11.  SKA ERA TESTER ANVÄNDAS FÖR ATT STÄLLA DIAGNOS?


Nej. Våra tester används inte för att ställa diagnos, de används för att ge en indikation. Det är alltid läkare som ställer diagnos, detta görs ofta efter diverse prover samt kliniska undersökningar.